Vanhan talon sähköremontti

Vanha talo on useimmiten sähkövarusteluiltaan puutteellinen nykyajan tarpeisiin nähden sekä talotekniikan, kodin valaistuksen että sähkön määrän suhteen.

Keittiö ja kylpyhuone ovat tyypillisesti remonttilistan kärjessä, mutta pistorasioita ja valoa tarvitaan usein lisää myös kodinhoitotilassa, olohuoneessa ja lastenhuoneissa pihapiiriä unohtamatta. Vanhojen sähköasennusten ja ratkaisuiden mahdolliset paloturvallisuusriskit tulee huomioida ja poistattaa ne peruskorjauksen yhteydessä ammattilaisella.

Nykyaikaisia upotettuja sähkö- ja valaistusasennuksia on usein mahdoton toteuttaa olemassa oleviin rakenteisiin. Suunnittelijan ja urakoitsijan kanssa kannattaakin keskustella erilaisista mahdollisuuksista. Esimerkiksi katon purkaminen on saavutettuun hyötyyn nähden pieni vaiva. 

Sähköurakan kestoon ja sitä kautta hintaan vaikuttavat kohteen koko, kaapeloinnin, taloautomatiikan ja ohjausjärjestelmien määrä ja laatu sekä asukkaan toiveiden valmiusaste. Suunnittelua ja toteutusta helpottaa se, että asiakas tietää suuntaa antavasti mitä hän haluaa.

Sami tässä moi! Autan asiakasta pääsemään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.
Soita 040 529 6611, saat tontillesi luotettavan ja hyvän sähkömiehen!

2020-05-08T12:31:00+03:00