Sähköasennuspalvelut

Tampereella

Kokenut ja luotettava sähköurakoitsija Tampereen alueella. Toteutamme sähkö- ja aliurakoinnit sekä uudiskohteisiin että saneerauskohteisiin.

TÄRKEIMMÄT PALVELUT

Toteutamme sähköurakoinnit sekä uudiskohteisin että saneerauskohteisiin kotitalouksille ja yrityksille Tampereen alueella. Hoidamme sähkötyöt valaisinasennuksista keittiö- ja kylpyhuoneiden sähköremontteihin sekä kokonaisten omakotitalojen ja liiketilojen sähköurakointiin.

Teemme myös aurinkosähköjärjestelmiä, älytalojen ohjausjärjestelmiä ja autamme asiakkaita erilaisissa muutostöissä, kuten siirtymisessä led-valaistukseen.

Laajan kontaktiverkostomme kautta saat asiakkaanamme myös sähkösuunnittelupalvelut sekä rakennus-, putki-, antenni- ja telealan ammattilaiset. Kaiken muun ohella huolehdimme myös käyttöönottotarkastuksista.

Kaikkeen tähän tarvitaan vain yksi sähköliike – Sähkö-Syte.

Uudis rivitalojen sähköasennukset

Aloitamme sähkötyöt perustamistöiden yhteydessä liittymiskaapelin kytkemisestä, ja jatkamme uudisrakennuksen sähköistämistä sitä mukaa, kun rakentaminen edistyy. Hoidamme sähkötyöt aina viimeisen pistorasian asentamiseen saakka.

Omakotitalojen sähköasennukset

Omakotitalon sähkötyöt jakautuvat laajalti pienistä asennuksista kokonaisiin sähkösaneerauksiin vanhemmissa omakotitaloissa. Vanhoissa omakotitaloissa huomiota tulee kiinnittää myös sähköturvallisuuteen, vaikka sähköt näyttäisivätkin toimivan.

Rivitalojen sähkösaneeraukset

Taloyhtiön, olipas kyseessä rivitalo tai kerrostalo, sähköremontti on aina suuri kokonaisuus. Sähkötekniikka kuitenkin tulee jossain vaiheessa tiensä päähän, ja sähköremontti on tehtävä. Tässä hommassa sähköalan asiantuntemus ja kokemus ovat valttia.

kerrostalojen sähkösaneeraukset

Toteutamme sähköremontit ammattitaidolla taloyhtiöiden saneerausten ja putkiremonttien yhteydessä kaiken kokoisiin kiinteistöihin. Olemme kokenut sähköremonttien ja sähkösaneerausten kumppani niin yrityksille kuin julkisille toimijoillekin.

Sähkösuunnittelu

Onnistunut sähköistys tarvitsee pohjakseen huolellisen sähkösuunnitelman. Sähkösuunnitelman lähtökohtana on aina asiakkaan arkielämän tarpeet ja toiveet. Voimme suunnitella kanssasi esimerkiksi valokatkaisijoiden sijainnit ja keittiön pistorasiapaikat. Kerro meille toiveesi ja jätä sähkösuunnitelmasi ammattilaisen käsiin!

Vikakorjaukset

Kaikille sähkönkäyttäjille sallittuja korjaus- ja asennustöitä on rajallinen määrä. Muissa tilanteissa tulee kääntyä sähköalan ammattilaisen puoleen. Sähköalan ammattilaisena olemme valtuutettuja hoitamaan kaikki sekä huoneistojen että kiinteistöjen sähköasennukset aina lamppujen vaihdoista sähköremontteihin asti.

Sähköauton latausasemien asennus

Saat sähköautojen latauspisteet ja -asemat Tampereella ja muualla Pirkanmaalla kätevästi meiltä! Sähkö-Syte suunnittelee ja asentaa sähköautojen latauspisteitä ja latausasemia kaikkiin kiinteistöihin: niin omakotitaloille, taloyhtiöille kuin yrityksillekin. Latausasemia meille toimittaa mm. Nordic Plug.

Yritysasiakkaitamme

Tässä Tampereen alueen yrityksiä, joille olemme toteuttaneet erilaisia sähköurakoita.

MIKSI VALITA MEIDÄT?

Meillä osataan alan uusin tieto, määräykset ja työtavat. Nykyrakentamisessa sähkötyöt pitää suunnitella ottamaan huomioon lisääntyneen taloautomaation ja älykotien tarpeet. Parhaan lopputuloksen takaavat sähköasentajan ajantasainen tieto sähkötöiden määräyksistä, käytännöistä ja uusista työtavoista yhdistettynä hyvään suunnitteluun ja laadukkaaseen urakointiin.

Pyydä tarjous

Kymmenen vuotta alalla toimineena meillä on kokemusta monimuotoisista uudis- ja saneerauskohteista, arvokiinteistöistä sekä älytalojen vaativista ohjausjärjestelmistä. Olemme toimineet sekä urakoitsijana, suunnittelijana että työnjohdossa. Työn ja kohteiden monipuolisuus kiinnostaa meitä.

Pyydä tarjous

Sähköasennus Sähkö-Syte sanoo kyllä niillekin tarjouskyselyille, joita muut eivät uskalla avata. Asiakkaamme kiittävät meitä asiakaspalvelusta, laadukkaasta työstä, kilpailukykyisistä hinnoista ja loppusiivouksen tasosta.

Pyydä tarjous

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

Sähkö-Syte otti asiakseen tehdä perusteellista suunnittelutyötä tilanteessa, jossa standardiratkaisu ei ollut toimiva. Kommunikointi pelasi mainiosti ja kaikki tehtiin sovitusti aikataulussa.

Petteri N.

Kaikki on sujunut erittäin hyvin ja kiireisimmätkin työt on saatu todella nopealla aikataululla tehtyä.

Ville E.

Minulle oli tärkeää tukea paikallista yritystä ja niinpä valikoitui valaisinrempan tekijäksi Sähkö-Syte. Asentaja oli ammattimainen, teki siistiä työtä ja siivosi kaikki jäljet lopuksi

Salli O.