Palveleva ja ripeä sähköliike Tampereen seudulla 2020-05-08T10:35:34+03:00

Palveleva ja ripeä sähköliike Tampereen seudulla

Onko tarve saada luotettava sähkömies tontillesi?

Kunnon sähkömies on vaikea saada? Väärin. Pitää vain soittaa oikeaan numeroon!

Toteutamme sähköurakoinnit sekä uudiskohteisin että saneerauskohteisiin kotitalouksille ja yrityksille. Hoidamme sähkötyöt valaisinasennuksista keittiö- ja kylpyhuoneiden sähköremontteihin sekä kokonaisten omakotitalojen ja asunto-osakeyhtiöiden ja liiketilojen sähköurakointiin.

Teemme myös aurinkosähköjärjestelmiä, älytalojen ohjausjärjestelmiä ja autamme erilaisissa muutostöissä, kuten siirtymisessä led-valaistukseen.

Laajan kontaktiverkostomme kautta saat asiakkaanamme myös sähkösuunnittelupalvelut sekä rakennus-, putki-, antenni- ja telealan ammattilaiset. Kaiken muun ohella huolehdimme myös käyttöönottotarkastuksista.

Kaikkeen tähän tarvitaan vain yksi sähköliike – samalta luukulta siis kaikki palvelut.

Aikataulu

Meillä on hyvä tilanne ottaa uusia sähkötöitä nopeallakin aikataululla. Soita 040 529 6611 tai laita viestiä, vastaamme saman päivän aikana!

Lue lisää

Sähkötyöt rakentajille ja remontoijille
Sähkötyöt rakennusliikkeille ja rakennuttajille

Meillä hanskataan alan uusin tieto, määräykset ja työtavat.
– Sami Sytelä

Sami tässä moi!

Kymmenen vuotta alalla toimineena minulla on kokemusta on monimuotoisista uudis- ja saneerauskohteista, arvokiinteistöistä sekä älytalojen vaativista sähkösuunnitelmista. Olen ollut sekä sähköurakoitsija, -suunnittelijana että työnjohtaja. Työn ja kohteiden monipuolisuus palkitsee. Tykkään työstäni ja lähden hommiin hyvillä mielin joka aamu. Jos sinulla on sähkömiehen tarvetta, soittele tai laita viestiä!

Lue lisää

Sähkö-Syte Oy sanoo kyllä niillekin tarjouskyselyille, joita muut eivät uskalla avata. Soita, jos haluat tontillesi luovan ja luotettavan sähkömiehen!

Soita 040 529 6611