Omakotitalon sähkösuunnittelu ja sähköasennukset 2020-05-08T10:42:56+03:00

Omakotitalon sähkösuunnittelu ja sähköasennukset

Palveleva sähköasentaja Tampereen alueella

Toimiva sähköasennus ja hyvä valaistus edellyttää rakenteiden ja sähköistyksen laadukasta sähkösuunnittelua ja me olemme valmiina auttamaan rakennus- tai remontointiprojektissanne.

Suunnittelemme kaiken tarvittavan aina kaapeloinneista valaistukseen ja kodin sähköjen ohjauksen saakka. Hyvä sähköasentaja osaa opastaa asukkaita järkevien varauksien tekemiseen ja sähkösuunnitelmaa tehdessämme otamme huomioon  tulevaisuuden tarpeet. Esimerkiksi valaisinpaikkoja ja ohjauspisteitä kannattaa rakennusvaiheessa toteuttaa riittävästi, jopa hieman tarvetta enemmän.

Rakenne- ja sähkösuunnittelu kulkevat vierekkäin tukien toisiaan. Rakennussuunnittelua tarvitaan esimerkiksi silloin, kuin valaisimia integroidaan rakenteisiin kuten koteloihin, alaslaskuihin, kattoihin, lattiaan, kalusteisiin, seiniin tai portaisiin. Lisäksi rakennussuunnittelussa huomioimme valaisimien kiinnitykset raskaitakin valaisimia myöden.

Kanssamme sähkösuunnittelu on osaavissa ja luotettavissa käsissä.

Aikataulu

Meillä on hyvä tilanne ottaa uusia sähkötöitä nopeallakin aikataululla. Soita 040 529 6611 tai laita viestiä, vastaamme saman päivän aikana!

Toteuttamiamme sähkötöitä

Meillä hanskataan alan uusin tieto, määräykset ja työtavat.
– Sami Sytelä

Sami tässä moi!

Kymmenen vuotta alalla toimineena minulla on kokemusta on monimuotoisista uudis- ja saneerauskohteista, arvokiinteistöistä sekä älytalojen vaativista sähkösuunnitelmista. Olen ollut sekä sähköurakoitsija, -suunnittelijana että työnjohtaja. Työn ja kohteiden monipuolisuus palkitsee. Tykkään työstäni ja lähden hommiin hyvillä mielin joka aamu. Jos sinulla on sähkömiehen tarvetta, soittele tai laita viestiä!

Lue lisää

Sähkö-Syte Oy sanoo kyllä niillekin tarjouskyselyille, joita muut eivät uskalla avata. Soita, jos haluat tontillesi luovan ja luotettavan sähkömiehen!

Soita 040 529 6611